Balul de Craciun si Ziua Invingatorului 2013

Asociatia Romana de Oncologie “Sfanta Ana” si Primaria Municipiului Tg-Jiu au organizat sambata, 7 decembrie 2013, incepand cu ora 17.00 la Anna Events din Tg-Jiu, editia a doua a “Zilei Invingatorului”. Manifestarea a dorit sa celebreze pacientii oncologici care lupta cu cumplita boala, trecand prin chinurile specifice tratamentului dificil de suportat, precum si prin traumele psihice suferite atat la primirea diagnosticului, cat si ulterior.

Cei prezenti in sala la eveniment au vizionat filmele realizate de Asociatia Romana de Oncologie “Sfanta Ana” cu pacientii si familiile lor care au trecut prin drama provocata de cancer, cativa dintre acestia adresandu-le cuvinte de incurajare celor care trec prin aceeasi suferinta.

Serban Claudia: “In 2011, in primavara, am descoperit ca am un nodul la san, am fost si am consultat mai multi medici si mi s-a spus ca este hormonal, desi interiorul meu imi spunea altceva. Mergand intr-un spital de profil oncologic, mi s-a facut biopsia, s-a dovedit ca era cancer, iar incepand din acea toamna au inceput tratamentele chinuitoare, specifice bolii. Acum sunt bine si ii multumesc lui Dumnezeu, familiei, prietenelor, colegelor care mi-au fost alaturi.”

 Mihalache Florentina: “Este una dintre cele mai cumplite vesti atunci cand un medic iti spune ca ai cancer. Ulterior iti dai seama ca incepi o lupta in care zilnic trebuie sa-ti spui ca nu exista decat un INVINGATOR, iar acela esti TU.”

           In cadrul aceleasi manifestari, bolnavii de cancer s-au bucurat de un spectacol oferit, sub indrumarea dnei Liana Circiumaru, de un grup de copii de la Scoala Gimnaziala “Constantin Savoiu” din Tg-Jiu.

Tot un moment special a fost si cel daruit celor prezenti in sala de elevul Colegiului National “Tudor Vladimirescu”, Filip Circiumaru.

In continuare, bolnavii au fost felicitati pentru puterea de care dau dovada in lupta cu boala, oferindu-li-se flori, cadouri si masa festiva prilejuita de apropierea sarbatorilor de iarna intitulata “Balul de Craciun”.

           Evenimentul de sambata a fost posibil cu ajutorul: Anna Events, Hotel Anna, SC Tehnoinstal SRL, Clubul Rotary Tg-Jiu, Statiunii Pomicole Tg-Jiu, domnului Sorin Tamosi, domnului deputat Mihai Weber.

Multumim domnilor Calin Lemnaru, Constantin Rasu, Clubului Rotary Tg-Jiu, domnului Sorin Tamosi, domnului deputat Mihai Weber pentru sprijinul acordat in organizarea „Zilei Invingatorului”.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.