Conferinta Nationala “Actualitati in terapia si diagnosticul cancerului” – editia a II-a 2013

Asociatia Romana de Oncologie “Sfanta Ana” si Primaria Municipiului Tg-Jiu au organizat sambata, 7 decembrie 2013, incepand cu ora 9 la Anna Events din Tg-Jiu, Conferinta “Actualitati in terapia si diagnosticul cancerului”.  Conferinta a reunit nume sonore ale lumii medicale din institutiile de profil din Bucuresti, Dolj si Gorj. Temele dezbatute s-au dovedit a fi de un real interes pentru cadrele medicale prezente in sala.

Dr. Vlad Rotaru (Institutul Oncologic Bucuresti): “Constat ca, fata de 2012, lucrarile conferintei incep sa creasca in ce priveste calitatea; observ ca participa din ce in ce mai multi medici, si asta este imbucurator pentru noi fiindca aceasta colaborare duce la depistarea formelor de cancer in faza incipienta si, implicit,la o rata de tratament mult mai buna decat in fazele avansate.”

Dr. Ion Bancila (Institutul Clinic Fundeni): “Este al doilea an consecutiv in care am onoarea sa particip la aceste lucrari si am constatat un progres in ceea ce priveste numarul si calitatea lucrarilor si auditoriului, o interactiune intre vorbitori si auditori.”

Dr. Sorin Patrascoiu (Institutul Clinic Fundeni): “Sunt impresionat atat de calitatea lucrarilor, de prezenta atator medici si oameni implicati in aceasta asociatie, de locatia aleasa. Astfel de evenimente sunt deosebit de utile pentru popularizarea medicinei la nivelul colegilor medici de familie sau de alte specialitati.”

Evenimentul de sambata a fost posibil cu ajutorul: Anna Events, Hotel Anna, SC Tehnoinstal SRL, Clubul Rotary Tg-Jiu.

Multumim domnilor Calin Lemnaru, Constantin Rasu, Clubului Rotary Tg-Jiu pentru sprijinul acordat in organizarea Conferintei Actualitati in terapia si diagnosticul cancerului”.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.